Zappit

Ετεοκλής Παύλου: «Ακούγοντας τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι άλλαξα από επιλογή κι έγινα άντρακλας, δεν θα ενοχληθεί;»

"Εδώ ο Γιάννης Μπέζος δεν σατιρίζει με τον ίδιο τρόπο με τον Μάρκο Σεφερλή; Ποια είναι η διαφορά; Το έφεραν στο 2024; Δεν ήταν" είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η συζήτηση άναψε στο Breakfast@star για το act του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου, η οποία είναι η εξέλιξη των Απαράδεκτων στο σήμερα. Ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα της εκπομπής προβληματίστηκαν για το πως συνεχίζει να παρουσιάζεται ο ρόλος του γκέι, που υποδύθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

«Εδώ ο Γιάννης Μπέζος δεν σατιρίζει με τον ίδιο τρόπο με τον Μάρκο Σεφερλή; Ποια είναι η διαφορά; Το έφεραν στο 2024; Δεν ήταν» είπε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ίσως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μόνο το «άντρακλας» σας πείραξε. Αυτό που λέει ότι επιλέγω το τι θέλω να είμαι -που έχουμε σταθεί πάρα πολλές φορές αν είναι επιλογή ή αν γεννιέται ένας άνθρωπος με τον οποιονδήποτε τρόπο- κι επιλέγω μία μειονότητα για να πάω κόντρα στο κατεστημένο, αυτό σας φαίνεται ότι αν το έλεγε ο Μάρκος δεν θα έπεφταν να τον φάνε όλοι;»

«Αν ήταν το παιδί σου στην επιθεώρηση του Μάρκου, θα γελούσε; Θα ένιωθε άσχημα. Αν το δικό μας παιδί ήταν στην επιθεώρηση κι άκουγε το γέλιο που προκάλεσε στο κοινό, θα ένιωθε ωραία; Ακούγοντας τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι άλλαξα από την επιλογή που είχα κι έγινα άντρακλας, δεν θα ενοχληθεί; Εδώ ακούω ότι είναι επιλογή. Συμφωνούμε όλοι ότι ήταν ατυχές. Αν έρθει ο Γιάννης Μπέζος και κάνει αυτή τη σάτιρα για το θέμα των κιλών με τη Ματούλα Ζαμάνη, θα σχολιάζαμε το ίδιο πράγμα; Δεν συνδέεται ότι υπάρχει εξέλιξη στη σκηνή το 2024. Θα έπρεπε η εξέλιξη να είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα. Αν φέρουμε όλους τους ρόλους από το πριν στο τώρα, θα πρέπει να εκσυγχρονιστούμε» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.