Zappit

«Έσπασε» στον αέρα η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας»

"Έκλαψα πολύ κι ακόμα κλαίω. Δώρισα τα ρούχα του, φοράω ακόμα τη βέρα του".

Τη Λένα Μαντά υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η επιτυχημένη συγγραφέας άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τη βαθιά της συγκίνηση για τον πρόσφατο χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, Γιώργου, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Τον Γιώργο τον κρατήσαμε στη ζωή γύρω στα 8 χρόνια, ήξερα ότι ζούσε με δανεικό χρόνο. Μετά την εγχείρηση της καρδιάς, ήξερα ότι θα βγει κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, που δεν θα είναι αντιμετωπίσιμο. Πέρσι 16 Ιουνίου βγήκαμε από το νοσοκομείο με οξυγόνο, ακριβώς έναν χρόνο μετά «έφυγε» από τη ζωή», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Με τον Γιώργο ήμασταν μαζί επειδή το γουστάραμε. Τον τελευταίο χρόνο εκείνος με προετοίμαζε, ήταν σαν να μου έλεγε «φεύγω». Τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί είναι οριστικό», εξομολογείται η συγγραφέας εμφανώς συγκινημένη.

«Έκλαψα πολύ και ακόμα κλαίω. Ο Γιώργος ήταν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είμαι δίπλα του ήδη πριν κλείσω τα 19. Μία μέρα πριν «φύγει», μιλήσαμε κατά τύχη και παραδεχθήκαμε ότι δεν υπάρχει κάτι που έχουμε πει μετά από 41 χρόνια», περιέγραψε η Λένα Μαντά για τον αείμνηστο σύζυγό της.

«Τον διαισθάνομαι συνέχεια δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου. Έκλεισα τον κύκλο, δώρισα τα ρούχα του, κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας. Αν δεν το έκανα από το πρώτο βράδυ, δεν θα το έκανα ποτέ. Φοράω ακόμα τη βέρα του. Θα είναι σαν να θέλω να τον ξεχάσω κι εγώ δεν θέλω. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το χέρι του που με κρατούσε», απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Λένα Μαντά σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.