Zappit

Ένταση στη Φάρμα: «Τη μία την έχεις γκόμενα, την άλλη κολλητή της γκόμενας… εμείς στο πηγάδι;»

Αιχμές της Φένιας κατά του Γιάννη για τη στρατηγική επιλογή των κοριτσιών.

«Μύλος» έγιναν οι «Πράσινοι» μετά την ήττα που υπέστησαν στην αποστολή που τους ανέθεσε ο επιστάτης στη Φάρμα. Η Φένια έριξε τα «πυρά» της κατά του Γιάννη, καυτηριάζοντας μεταξύ άλλων τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει εκείνος με τη Μαρία.

«Δεν θέλω να αδειάσει κανένα κρεβάτι από εμάς, αλήθεια. Το σχολίασα και είπα το ίδιο ακριβώς, ότι δεν θέλω να φύγει κάποιος. Είπα να χάσουμε επίτηδες, για να φύγει κάποιος από την άλλη πλευρά. Δεν το ρισκάρω όμως, προτιμώ να χάσουμε την πρώτη ασυλία και να κερδίσουμε τη δεύτερη», είπε αρχικά η Μαρία σε συζήτηση με κάποια μέλη της ομάδας της στη Φάρμα.

«Θέλουμε την άλλη βδομάδα να χάσουμε την πρώτη ασυλία; Βγαίνω εγώ ρε και διαλέγω όποιον θέλω από την άλλη», συμπλήρωσε η παίκτρια.

«Βλέπω ότι γενικά έχει γίνει κάποια παρέα από το πουθενά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο θέμα: η Καλλιόπη, οι δύο Μαρίες και ο Γιάννης», σχολίασε στο προσωπικό της cue στη Φάρμα η Φένια, ενώ λίγο πριν είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης.

«Κάποια στιγμή χθες τους έπιασα που μιλούσαν με τον Βασίλη και ο Γιάννης γύρισε και είπε ότι εγώ, αν ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι και να βγάλω κάποιον από την ομάδα μου, θα διάλεγα ή τη Φένια ή τη Λίνα, γιατί λέει την Καλλιόπη τη θέλω, τις δύο Μαρίες τις θέλω.

Ε εντάξει, ρε φίλε, τη μία την έχεις γκόμενα, την άλλη την έχεις κολλητή της γκόμενας, την άλλη μαγείρισσα της κολλητής της γκόμενας. Εμείς τι κάναμε; Στο πηγάδι κατουρήσαμε;», κατέληξε στο σχόλιό της η παίκτρια στη Φάρμα.