Εμμανουήλ Καραλής: «Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς, ξέσπασα σε λυγμούς»

Εμμανουήλ Καραλής

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν" δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Στιγμές απίστευτης χαράς και υπερηφάνειας έζησαν χθες ο Εμμανουήλ Καραλής και οι Έλληνες. Ο αθλητής με 5,90μ. στον τελικό του άλματος επί κοντώ κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μετά την πολύ σημαντική διάκρισή του, επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό και η ελληνική αποστολή τον αποθέωσε. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Δεν το έχω πιστέψει. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί μίλησα σε πάρα πολλά Μέσα. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, είναι κάτι που άξιζα και το να το καταφέρνω είναι κάτι ονειρικό» δήλωσε αρχικά ο Εμμανουήλ Καραλής και συνέχισε παρακάτω:

Όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι λίγο κάπως, θέλω λίγες μέρες για να το συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς. Ξέσπασα σε λυγμούς, είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάω. Ήρθε ο Λευτέρης Πετρούνιας να με δει, ήταν πολύ σημαντικό να βλέπω ένα είδωλο να με παρακολουθεί. Ήταν η οικογένειά μου, αγκαλιές, φιλιά… Ήταν κάτι που θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή».