Zappit

Ελίνα Παπίλα: «Δεν έχει συμβεί τίποτα με τον Θανάση, γελούσαμε με αυτό που γράφτηκε»

"Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είμαι πάρα πολύ καλά στο ραδιόφωνο".

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Ελίνα Παπίλα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια απαντά για το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει έρθει σε ρήξη με τον πρώην ραδιοφωνικό της παρτενέρ, Θανάση Πασσά, ενώ μιλά και για την αποχή της από την τηλεόραση.

«Η συνεργασία με τον Θανάση Πασσά ήταν τέλεια. Δεν έχω διαβάσει αυτό που έχει γραφτεί. Με πήρε ο Θανάσης και μου το είπε ως αστείο, γελούσαμε. Δεν έχει συμβεί τίποτα. Γνωριστήκαμε ως συνεργάτες στο ραδιόφωνο και καταλήξαμε να είμαστε πολύ φίλοι. Είναι άνθρωπος της ζωής μου ο Θανάσης», ξεκαθάρισε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Με τον Νικόλα Ράπτη γνωριστήκαμε πρώτη φορά τέλη Αυγούστου, μόλις μας ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο ραδιόφωνο. Είναι πολύ καλό παιδί, η συνεργασία μας είναι πολύ καλή, έχει εξαιρετικό χιούμορ και γελάμε πολύ. Θα ήθελα να κάνουμε παρέα και εκτός αλλά έχει ένα πολύ μικρό μωρό, νεογέννητο στο σπίτι και είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ, είμαι πάρα πολύ καλά. Έτσι όπως είναι η ζωή μου και τα ωράριά μου, είμαι πάρα πολύ καλά που είμαι στο ραδιόφωνο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ελίνα Παπίλα.