Zappit

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για τη Ματούλα Ζαμάνη»

«Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση», λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Φαντάζομαι το γιατί είναι για κάποιους λόγους που είναι έξω από τη δική μου ιδιοσυγκρασία. H Ματούλα είναι η Ματούλα. Όποιος την ξέρει και την έχει παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνη, ξέρει πολύ καλά τι είναι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πρόσθεσε: «Τη Ματούλα την αγαπάω πολύ, έχουμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αγάπης. Γενικώς όμως εμένα δε μου αρέσουν τα σχόλια για τους ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση. Τα σχόλια όταν είναι λίγο αδιάφορα για εμένα, δεν τα παρακολουθώ. Από τη μια μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Έχω ένα χάρισμα σε αυτό…Δε μπορεί να με στεναχωρήσει κάτι που είναι κομμάτι της ύπαρξής μου».