Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έγινα ευρωβουλευτής για να βγάζω περισσότερα, καλύτερες απολαβές είχα στην τηλεόραση»

Ελεονώρα Μελέτη

"Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια".

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε μία ξεχωριστή αποστολή στις Βρυξέλλες. Οι δύο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν ξανά στο Ευρωκοινοβούλιο, πέντε περίπου μήνες μετά το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων συζήτησαν για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας και το παρασκήνιο που οδήγησε στην υποψηφιότητά της ως ευρωβουλευτής.

«Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Αν με ρωτούσες πέρσι τέτοια εποχή, ούτε που θα φανταζόμουν όλο αυτό που συμβαίνει τώρα. Κόσμια αντέδρασα με το κόψιμο της εκπομπής. Όταν έγινε αυτό, δεν είχα το δεδομένο της Ευρωβουλής. Είχα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι, ήξερα ότι θα συνεχίσω στο MEGA, είχαμε εξασφαλίσει τα «Μεσάνυχτα» και μια καθημερινή εκπομπή. Παρασκευή κοπήκαμε, Τρίτη ήρθε η προσέγγιση για την Ευρωβουλή», δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια, ότι εγώ δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί». ξεκαθαρίζει η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας με τον τρόπο της στα κακοπροαίρετα σχόλια.

«Είναι βαθιά στερεοτυπικό ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος, όταν ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Έχουμε δει ανθρώπους που το έχουν κάνει, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης», σημειώνει η Ελεονώρα Μελέτη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Super Κατερίνα.