Ελένη Μενεγάκη: «Το βασικό είναι να ξέρεις τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός, να ξέρετε ότι είμαι καλά»

Ελένη Μενεγάκη

«Η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στην έναρξη της σημερινής, τελευταίας εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη έκανε έναν μίνι πρόλογο για την αποχώρησή της. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως είναι καλά, είπε στον κόσμο να μην πιστεύει άλλα πράγματα και τόνισε πως θέλει να κλείσει αυτόν τον κύκλο με χαμόγελο.

«Σήμερα με πλημμυρίζει μια χαρά, που φτάσαμε στο τέλος όμορφα. Με πλημμυρίζει μια χαρά που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα. Με πλημμυρίζει μια χαρά γιατί η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά. Η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα. Αλλά το πιο βασικό είναι να ξέρεις πού έχεις έρθει, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός.

Αφού υπάρχουν όλα αυτά, φτάνω εδώ και το μόνο που θέλω να κάνω είναι ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι. Θέλω να τραγουδήσουμε, να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές μου για τη συνέχειά σας σε καθημερινά ή μη προγράμματα, ότι κάνει κέφι στον καθένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Κλείνοντας, ο η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μια νότα χαράς και θετικής ενέργειας που ήταν πάντα αυτό που ήθελα να δίνω σε εσάς. Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μην νομίζετε κάτι άλλο, είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ».