Ελένη Μενεγάκη – Την εκνεύρισαν μία μέρα πριν το τέλος: «Ένας μπορεί να μου πει στον τηλεοπτικό αέρα;»

Ελένη Μενεγάκη

"Μπορώ να παρακαλέσω επάνω που έχουν διαφωνίες να πατήσουν το κουμπί να μου κλείσουν το ακουστικό;"

Μία μέρα πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής της, ένα απρόοπτο κατάφερε να εκνευρίσει την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής. Η ζωντανή σύνδεση με τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη από το Λονδίνο δεν μπορούσε να γίνει και η παρουσιάστρια προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το κοντρόλ. Μάταια…

«Με τι θα συνεχίσουμε;», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Μπορούμε να πάμε Λονδίνο; Έπεσε πάλι; Οι δικοί μας κεραυνοί το ρίχνουν ή οι δικοί τους; Γιατί κι εκεί πέρα δεν είναι καλύτερος ο καιρός».

Απάντηση δεν έπαιρνε και κάπου εκεί άρχισε μια σχετική αμηχανία. «Πείτε μου όμως τι κάνω… Εικόνα έχω; Δεν απαντάει κανείς. Δεν απαντάει κανείς… Ρε παιδιά, ένας μπορεί να μου πει στον τηλεοπτικό αέρα, έχω, μπορώ να δω τον Δημήτρη; Δεν έχουμε. Εντάξει, άρα συνεχίζω».

Λίγα λεπτά πιο μετά, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ζητά να έχει πάντα ανοιχτό το ακουστικό της ώστε να ακούει το κοντρόλ, ζήτησε να της το κλείσουν. «Μπορώ να παρακαλέσω επάνω που έχουν διαφωνίες να πατήσουν το κουμπί να μου κλείσουν το ακουστικό; Γιατί δεν ακούω τίποτα από ό,τι λέτε, ακούω μόνο μια φασαρία στο αφτί μου. Ευχαριστώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.