Ελένη Μενεγάκη για τη μικρότερη κόρη της: «Έλεγα στον Μάκη: αυτό το παιδί μας είναι διαφορετικό από τα άλλα»

Ελένη Μενεγάκη

Η τρυφερή αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την κόρη της, Μαρίνα.

Στη μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6). Με αφορμή ένα χαριτωμένο βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα και αφορούσε ένα κοριτσάκι 6 ετών στην Αγγλία, που «αποκάλυψε» σε ρεπόρτερ του BBC πως έχει… φίλο, η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα σχετικό περιστατικό μέσα από την οικογένειά της.

«Υπάρχουν παιδάκια που είναι πολύ μικρά και πλησιάζουν άλλα αγοράκια ή κοριτσάκια, κάνουν γλυκά ματάκια. Εγώ αυτά τα παρακολουθούσα πάντα στα πολύ μικρά παιδάκια σε γενέθλια, που υπάρχει αυτή η αθωότητα, 4-5 χρονών», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

«Θυμάμαι ότι από τα τέσσερά μου παιδιά μόνο η Μαρίνα, όταν ήταν πολύ μικρή και κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και επτά χρόνια διαφορά, ήταν δύο-τριών χρονών, πήγαινε μόνη της και έβρισκε αγοράκια, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μία βόλτα και μετά τους έκανε μία αγκαλιά κι έφευγε», αφηγήθηκε στη συνέχεια της κουβέντας η παρουσιάστρια.

«Λέγαμε με τον Μάκη: τι γίνεται, αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πηγαίνει και αγκαλιάζει τους άλλους; Ήταν δύο, τριών ετών. Μου έκανε εντύπωση. Σε αυτές τις ηλικίες λένε: θα σε παντρευτώ.», παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη.