Zappit

Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή»

"Δεν θα έλεγα για συναδέλφους μου, ας πούμε το όνομά της για να τη μάθουν" δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου κάθισε στον καναπέ του Buongiorno το πρωί της Δευτέρας και απάντησε για το αν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή, έπειτα και από τον ντόρο που επικράτησε το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του.

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά όχι για λόγους ταλέντου ή άλλο, αλλά έχουμε πολύ διαφορετικούς ερμηνευτικούς κώδικες, για λόγους σάτιρας και για το πώς διαχειρίζεται αυτόν τον «πόλεμο». Όλοι οι πόλεμοι είναι άδικοι κατά τη γνώμη μου. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ για τον εαυτό μου, ούτε πόσο κόσμο έχω, ούτε πόσα βραβεία έχω πάρει, ούτε τι κριτικές έχω πάρει. Δεν θα έλεγα για συναδέλφους μου, ας πούμε το όνομά της για να τη μάθουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μάρκο, με την Έλενα Τσαβαλιά είμαστε φίλες. Έπαιξα μια φορά αλλά όχι με τον Μάρκο Σεφερλή» τόνισε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Παίρνει η μπάλα πολύ κόσμο και μιλά για συναδέλφους που είναι χρόνια στο επάγγελμα και δεν είναι μόνο στην τηλεόραση ή μόνο σε ένα μεγάλο θέατρο, αλλά κάνουν μία δουλειά χρόνων» συνέχισε η Ελένη Γερασιμίδου.