Ελένη Χατζίδου: Ποια εκπομπή έστειλε δώρο… τουλουμπάκια στο Breakfast@Star;

Breakfast@Star

Ένα ιδιαίτερο πακέτο πήρε στα χέρια της η Ελένη Χατζίδου.

Μία γλυκιά έκπληξη περίμενε την Ελένη Χατζίδου και τους συνεργάτες της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευής. Μετά την τηλεφωνική φάρσα του Γιώργου Τσαλίκη στην τραγουδίστρια μέσα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Night Out, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θέλησε να στείλει στην ομάδα του Breakfast@Star ένα ιδιαίτερο δώρο.

«Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι αγγελιοφόρος», είπε η Μαίρη Αργυριάδου και έφερε στο πάνελ της εκπομπής ένα πακέτο, το οποίο άνοιξε η Ελένη Χατζίδου. Ήταν ένα κουτί τουλουμπάκια και μία κάρτα.

«Είναι τουλουμπάκια κι έχει κι έναν φάκελο. Τουλούμπες για να γλυκαθείτε και μην ξεχνάτε: ζουν ανάμεσά μας«, ανέφερε η τραγουδίστρια, διαβάζοντας το σχετικό σημείωμα από το Night Out.

«Εμείς ευχαριστούμε, παιδιά. Με είχε πάρει τηλέφωνο, ήταν μεσημέρι, που πέφτω για έναν υπνάκο. Πραγματικά, όταν άρχισε να μου λέει αυτά (για τα UFO), γιατί μετά το συνέχισε και είπε πιο πολλά, είπα: πάει, το ‘χασε», περιγράφει στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου για την τηλεφωνική φάρσα που της έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Του λέω: συγγνώμη, η Δώρα και η Κατερίνα (η μάνατζέρ του) τι λένε για όλα αυτά; Μου λέει: το ξέρουν, με καταλαβαίνουν, με πίστεψαν. Κι εγώ δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, του είπα», είπε κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη φάρσα την εμπνεύστηκε η ομάδα του Night Out με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας ότι έχει δει στο παρελθόν UFO.