Ελένη Χατζίδου – Κόλαφος για Δημήτρη Παπανώτα: «Αυτό δεν το δέχομαι, τέλος»

Ελένη Χατζίδου

"Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε ανθρώπους και με τίποτα δεν το ηρεμεί. Υπάρχει μία γνωστή ατάκα που λέει: τι της έκανα της..."

Τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας και οι οποίες αφορούσαν στη Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star. Η τραγουδίστρια εξέφρασε την αντίθεσή της για τη στάση που κρατά ο δημοσιογράφος του Alpha απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, εξαντλώντας – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – την αυστηρότητά του.

«Δεν θα σταματήσω να το λέω, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση πως ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Παπανώτας, που έχει υπάρξει πάρα πολύ αυστηρός και αιχμηρός, δεν έχει μετρήσει λόγια και δεν τον λες ότι είναι γλυκομίλητος και με την καλή του την κουβέντα… αλλά δεν το δέχομαι το «την αλήθεια μου λέω», αυτό δεν το δέχομαι ποτέ, τέλος. Γιατί πάντα εκεί δικαιολογούμε πράγματα σκληρά που μπορεί να πούμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Προσπάθησε να μιλήσει γενικά αλλά κάποιες φορές στη ζωή και στις δηλώσεις υπάρχει το timing. Δεν υπάρχει χειρότερο timing από αυτό, τώρα που ξέρεις ότι η εκπομπή σταματάει και κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στη συζήτηση.

«Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε ανθρώπους και με τίποτα δεν το ηρεμεί, δεν το καταλαγιάζει. Υπάρχει μία γνωστή ατάκα που λέει: τι της έκανα της…», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Έχω πει δημόσια τη γνώμη μου για τον κύριο Παπανώτα. Τουλάχιστον συνεχίζει και κρατάει την ίδια γνώμη, δεν κάνει κωλοτούμπα με έναν τρόπο, δεν γυρίζει τη μπιφτέκα. Αυτή είναι η γνώμη του», τόνισε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.