Zappit

Ελένη Χατζίδου για Σταύρο Βαρθαλίτη: «Θα μπορούσε να το υπηρετήσει αλλά κάποιες φορές ήταν λίγο περίεργο»

"Τα εσωτερικά, το τι συζήτηση έγινε ανάμεσα στον Σταύρο και στο κανάλι δεν ξέρω, ούτε έκατσα να τον ρωτήσω".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν από κοινού Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου. Το ζεύγος της πρωινής ζώνης του Star συνάντησε η ρεπόρτερ Μαρία Κοκκολάκη, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα της τρίτης τους χρονιάς στο τιμόνι του Breakfast@Star, και απαντά για τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Σταύρος Βαρθαλίτης για την αποχώρησή του από το Breakfast@Star: «Καλά έκανε το παλικάρι και πήρε τη δουλειά»

«Τα εσωτερικά, το τι συζήτηση έγινε ανάμεσα στον Σταύρο και στο κανάλι δεν ξέρω, ούτε έκατσα να τον ρωτήσω: πες μου τι έγινε, τι και πως. Θα μπορούσε να το υπηρετήσει το κομμάτι του πάνελ αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ήταν λίγο περίεργο», σχολιάζει η Ελένη Χατζίδου.

«Θαυμάζουμε τον Γιώργο Παπαδάκη, που είναι για 34 χρόνια εκεί μπροστά, στην κορυφή και κάνει τη δουλειά του με τέτοια συνέπεια», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.

«Δεν έχω παράπονο από το αγόρι μου. Τα Σαββατοκύριακα που είμαστε πιο χαλαροί κάνει πράγματα. Ξέρω ότι, αν ήμασταν όλη μέρα στο σπίτι, θα έκανε δουλειές. Τώρα τα κάνω όλα εγώ», ανέφερε με χιούμορ σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου.