Zappit

Ελένη Ανουσάκη – «Πυρά» κατά Γκλέτσου και Αργυρού για το Ηρώδειο: «Ντροπή! Γελοία πράγματα»

"Πού είναι το Υπουργείο Πολιτισμού; Αυτοί θα πρέπει να μην πατάνε στο Ηρώδειο!".

Την πλήρη διαφωνία και την ενόχλησή της για όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Ηρώδειο εξέφρασε η Ελένη Ανουσάκη. Η σπουδαία ηθοποιός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», κατακεραυνώνοντας την παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού και το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου στο ιστορικό θέατρο.

«Αυτό το νταχτιρντί τι είναι, καλέ μου κύριε; Πού είναι το Υπουργείο Πολιτισμού; Οι χώροι είναι ιεροί! Μπορούσες ποτέ στη Λυρική Σκηνή να βγεις να τραγουδήσεις μπουζούκια; Θεατές είναι δυνατόν να είναι ντυμένοι λες και πηγαίνουν στα καρναβάλια;», σχολιάζει η Ελένη Ανουσάκη.

«Δεν είδα αυτά τα πράγματα, τα βρίσκω γελοία! Ο μεγάλος Τσιτσάνης δεν θα επέτρεπε τις γιούχες εκεί μέσα! Αυτοί θα πρέπει να μην πατάνε στο Ηρώδειο!», απαντά η ηθοποιός για τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Όταν μεγαλώνουμε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο τι πρέπει να πούμε. Ο κύριος Λιάνης δεν είναι ειδικός. Σεβασμός στον χώρο, στο θέατρο και όχι σε έναν γενικό αχταρμά! Ντροπή που το Ηρώδειο έγινε γενικός καρσιλαμάς! Ντρέπομαι!», επισημαίνει εμφανώς ενοχλημένη η Ελένη Ανουσάκη, απαντώντας στον γνωστό δημοσιογράφο που πήρε θέση υπέρ των λαϊκών τραγουδιστών.