Έλενα Τσαγκρινού: «Όταν ήρθε το παιδί ένιωθα ότι είναι κάτι μαγικό, κάτι άγιο»

Έλενα Τσαγκρινού

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Σοκ, αμόκ, με το που πήγαμε στο σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς" δηλώνει η Έλενα Τσαγκρινού.

Ευτυχισμένη μανούλα είναι πια η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία και έφερε πριν από λίγα 24ωρα στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον Dj Stephan. Μάλιστα, όπως είδαμε το μεσημέρι της Τετάρτης, η κάμερα του Summer’s cool συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι που μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο μέλος της οικογένειας του.

Ειδικότερα, η Έλενα Τσαγκρινού δήλωσε με χαμόγελο στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη πως «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Σοκ, αμόκ, με το που πήγαμε στο σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς. Όμως πήγε πολύ καλά, ήταν μια φυσιολογική γέννα. Επέλεξα να γεννήσω φυσιολογικά γιατί πραγματικά παίρνεις τα πάνω σου με το που δεις το μωρό σου και, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αναρρώνεις πολύ πιο άμεσα και είσαι πολύ χαρούμενη».

«Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο μεγάλο όλο αυτό γιατί το μυαλό μου, εκείνη τη στιγμή, ήταν σε πολλά πράγματα και όταν ήρθε το παιδί ένιωθα ότι είναι κάτι μαγικό. Δηλαδή κάτι άγιο. Εννοείται πως κλαίγαμε, ήμασταν συγκινημένοι μαζί με τον γιατρό και ο Κώστας, ενώ μου είχε πει ότι δεν θα κλάψει, πάτησε κάτι κλάματα…».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλη την κατάσταση με τις πυρκαγιές. Είναι ακραία τα σκηνικά που ζούμε, όπως και πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος. Εμείς είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και με αυτό» συμπλήρωσε ακόμα η Έλενα Τσαγκρινού, για τη φωτιά στην Αττική που συνέπεσε με τη δική τους έξοδο από το μαιευτήριο, στις νέες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο.