Zappit

Έλενα Παπαρίζου – Αντέδρασε με την ερώτηση για τη Μαρίνα Σάττι: «Γιατί να μην τη θέλουν;»

"Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική" τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Την Έλενα Παπαρίζου υποδέχθηκε σε μουσική βραδιά το σωματείο φίλων της Eurovision, OGAE Greece, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη μεγάλη νίκης της Ελλάδας στον διαγωνισμό με το My Number One.

Η τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για τον διαγωνισμό και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα μας στο μέλλον. Ωστόσο, σε μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αντέδρασε κι αφορούσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι η ΕΡΤ ήθελε αρχικά την ίδια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση και μετά κατέληξαν στη Μαρίνα Σάττι.

«Γιατί να μη θέλουν την κ. Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα πιστεύω πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα» είπε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ για τον ηλικιακό ρατσισμό στους καλλιτέχνες δήλωσε με αφορμή και το νέο της τραγούδι: «Μπορεί κάποια στιγμή η Ελλάδα να πάει στο εξωτερικό; Να μην ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Έχουμε την υγεία μας; Μπορούμε; Το κάνουμε; Το κάνουμε. Τελείωσε!»