Έλενα Γαλύφα: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από τη ζωή χωρίς να αποκτήσω ένα παιδί»

Έλενα Γαλύφα

"Στο δοκιμαστικό του Shopping Star πέρασα υπέροχα. Εάν μου έλεγαν ναι, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά", δηλώνει η γνωστή fashion editor.

Συνέντευξη στην κάμερα του I Love ΣουΚού παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα. Η γνωστή fashion editor άνοιξε την καρδιά της στον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα, μιλώντας για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι του Shopping Star, ενώ δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί και πτυχές της προσωπικής της ζωής σχετικά με την οικογένεια.

«Είμαι σε περίοδο αλλαγών. Τηλεοπτικά δεν έχω κλείσει κάτι, εμένα με ενδιαφέρουν κυρίως τα projects μόδας. Εάν επιστρέψει κάποια στιγμή το GNTM, θα χαρώ πάρα πολύ και θα πω αμέσως το ναι. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με όλα τα χρήματα του κόσμου», δηλώνει η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Στο δοκιμαστικό του Shopping Star πέρασα υπέροχα. Εάν μου έλεγαν ναι, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά, αν και στην αρχή δεν το είχα στο μυαλό μου να το κάνω. Το παρακολούθησα λίγο τώρα για να δω την Ηλιάνα, παλιότερα δεν το έβλεπα καθόλου, αν και είμαι fan της Βίκυς Καγιά», αναφέρει στη συνέχεια η γνωστή fashion blogger, λέγοντας καλά λόγια και για την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Έλενα Γαλύφα μίλησε και για την πρόθεσή της να αποκτήσει παιδιά και να φτιάξει τη δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 21 χρόνια, αυτή η σχέση έχει χτιστεί με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Η μητρότητα πάντα υπήρχε στο μυαλό μου, έχω μεγαλώσει σε μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια και δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από αυτή τη ζωή χωρίς να έχω αποκτήσει τη δική μου. Θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί για να του δώσω πάρα πολλή αγάπη», εξομολογείται η Έλενα Γαλύφα.