Εκτός εαυτού ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Πέταξε με οργή τη ρακέτα και κατατρόμαξε την Πάουλα Μπαντόσα

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακόμα ένα λάθος, ακόμα ένας πόντος χαμένος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμελλε να δείξει στο US Open την άλλη του πλευρά στην Πάουλα Μπαντόσα.

Με την διαχείριση του εκνευρισμού του ήρθε, για μια ακόμα φορά, αντιμέτωπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν και κλήθηκε να παίξει τον πρώτο του διπλό αγώνα πλάι στην Πάουλα Μπαντόσα. Μάλιστα, μιας και η ροή του αγώνα δεν κυλούσε ιδανικά για τον Έλληνα τενίστα, εκείνος έμελλε να μονοπωλήσει για μια ακόμα φορά αρνητικά τα βλέμματα.

Ειδικότερα, στο μικτό του US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είχαν την πρώτη κοινή τους πρεμιέρα απέναντι στους Τζιουλάνα Όλμος και Σαντιάγο Γκονζάλες. Από νωρίς, όμως, ο Έλληνας τενίστας έδειχνε ιδιαίτερα νευρικός στο παιχνίδι του. Κάτι που αυξήθηκε όταν το πρώτο σετ έμελλε να κριθεί στο Tiebreak.

Το εν λόγω σετ, όπως και ευρύτερα το παιχνίδι, πέρασε στο δίδυμο Τζιουλάνα Όλμος και Σαντιάγο Γκονζάλες με τον Στέφανος Τσιτσιπά να βγαίνει εκτός εαυτού.

Όπως βλέπουμε και στο απόσπασμα που κάνει εκ νέου τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγάζει την μπάλα άουτ και δέχεται τον τελευταίο πόντο του πρώτου σετ από τους αντιπάλους, δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πετάξει με δύναμη την ρακέτα στο έδαφος και αυτή, κάνοντας γκελ, να προχωρήσει λίγα μέτρα εμπρός του.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η παρτενέρ του, Πάουλα Μπαντόσα δεν περίμενε εύλογα μια τέτοια ακραία αντίδραση και την διακρίνουμε να τρομάζει όταν βλέπει την ρακέτα να αναπηδά δίπλα της.