Εξερράγη ο Παύλος Κοντογιαννίδης: «Να χαρώ; Να λυπηθώ; Να βρίσω; Να καταραστώ;»

Παύλος Κοντογιαννίδης

"Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006 και επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος" ομολογεί ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, την Τετάρτη, στον Alpha. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για την καταστροφή που υπέστη η περιοχή γύρω από την οικία του με το δικό σου σπίτι να δηλώνει πως «ναι, σώθηκε ως εκ θαύματος μέσα σε ένα νεκροταφείο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης εξομολογήθηκε πως «τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να χαρώ; Να λυπηθώ; Να βρίσω; Να καταραστώ; Κι αυτό το δόγμα της φιλευσπλαχνίας, «ευτυχώς έσωσε το σπίτι». Ναι, σώθηκε το σπίτι ως εκ θαύματος μέσα σε ένα νεκροταφείο. Πάει να ζήσει κανένας μέσα σε ένα νεκροταφείο;».

«Εάν αυτό το σπίτι το αξιολογήσεις ότι κάνει 500.000 χιλιάδες διότι 35 χρόνια εδώ τα «ρίχναμε» όλα, λοιπόν τώρα, που έχει χάσει την αντικειμενική του αξία, έχει πάει ούτε στις 50.000 χιλιάδες. Ποιος θα έρθει δηλαδή να χτίσει τώρα εδώ μέσα;».

«Πλήρης εγκατάλειψη, ντροπή για το επιτελικό κράτος! Καμαρώστε το αυτό τώρα! Αυτό το κάρβουνο όλο θα πάει στη λίμνη του Μαραθώνα, θα το πίνουν αύριο κάποιοι άνθρωποι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην καθημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Τώρα ζορίζομαι οικονομικά, έχω δημιουργήσει το γνωστό Κίνημα Φτωχών Ελλάδας το οποίο παλεύει για να υπάρξει. Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006 και επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος».