Zappit

Εξερράγη η Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο Αϊβάζη – Κορινθίου: «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή»

"Μεγάλη ντροπή και πρέπει εκεί να σταθούμε" υπογράμμισε, σε αυστηρό τόνο, η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno.

Τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη για τον χωρισμό τους σχολίασαν, το πρωινό της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά με την τηλεοπτική της παρέα στο Buongiorno του MEGA. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε στον τρόπο που επέλεξαν ορισμένοι να χειριστούν την απόφαση του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν είχα κάτι να σχολιάσω για το παιδί, δεν θα σχολίαζα τη στάση των γονιών αυτή τη στιγμή. Γιατί πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν σε χαμηλούς τόνους».

«Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί αυτούς που είπαν και υπονοήσαν. το ανέφερε και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν (σ.σ. το διαζύγιο) για διαφήμιση για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε».

«Θεωρώ πάντως ότι όπως ότι όπως μιλάμε για τον γάμο και τη βάπτιση, έτσι αν θέλει κάποιος μπορεί να μιλήσει και για κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά ώριμα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ευτυχία. Το να πάρει ένα ζευγάρι διαζύγιο, προφανώς κανείς δεν θέλει να πάρει διαζύγιο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να μιλάνε για αυτό και να πρέπει να απαντάνε: δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιδί» πρόσθεσε ακόμα η Φαίη Σκορδά για το δημοφιλές ζευγάρι το πρωινό της Τρίτης στο Μεγάλο Κανάλι.