Zappit

Εκατομμυριούχος: Γράφτηκε ιστορία – Αυτή είναι η ερώτηση που απάντησε λάθος το 100% του κοινού

Πρωτοφανής εξέλιξη: "Αυτό θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αυτής της βοήθειας".

Μία όχι απλά ασυνήθιστη αλλά μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, στην έκτη ερώτηση ο παίκτης που είχε απέναντί του αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού: «Με ποια χώρα ενώνονται η Γαλλία με το τούνελ Μοντ Μπλαν, έχοντας ως πιθανές σωστές απαντήσεις τις εξής χώρες: Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία».

Ο ίδιος απέκλεισε πολύ σοφά το Βέλγιο και τη Γερμανία με την Ιταλία και την Ελβετία να παραμένουν στο παιχνίδι. Λίγο πριν «κλειδώσει» την Ελβετία, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, το οποίο έκανε λάθος 100%. Το τούνελ Μοντ Μπλαν της Γαλλίας ενώνεται με την Ιταλία και όχι με την Ελβετία κι αυτό δεν το γνώριζε κανένας από το κοινό -όσοι ψήφισαν τελικά.

Ο παίκτης «τα έχασε» και στη συνέχεια έβαλε τα γέλια, επειδή δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς συνέβη. Η μόνη βοήθεια που ήταν πιο σίγουρη ήταν αυτή του κοινού και τώρα πια δεν είναι καθόλου δεδομένη.

«Κυρίες και κύριοι, το τερματίσαμε», είπα αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «100% λάθος απάντηση. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αυτής της βοήθειας. Είχαμε φτάσει στο 68% που είχαν κάνει λάθος, αλλά τώρα μπορεί να έγινε αυτό επειδή ψήφισαν λίγοι. Γράφεται ιστορία σήμερα στον Εκατομμυριούχο».