Zappit

Ειρήνη Μελισσαροπούλου για την υπόθεση ναρκωτικών: «Πέρασα δύσκολα, προσπαθούσα να συνεννοηθώ με κινήσεις»

"Κατάλαβα όταν είπαν στα αγγλικά no guilty. Ήταν ομόφωνη η απόφαση. Μετά ήταν δύσκολα να βρω δουλειά. Υπήρχαν τα κουτσομπολιά".

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Η ίδια είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, όταν στα 19 της χρόνια είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχε κατασχεθεί από την αποσκευή της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

«Μέχρι την αθώωσή μου πέρασα δύσκολα. Δεν γνώριζα την γλώσσα, προσπαθούσα να συνεννοηθώ με κινήσεις, με τα χέρια, με την γλώσσα του σώματος. Κατάλαβα όταν είπαν στα αγγλικά no guilty. Ήταν ομόφωνη η απόφαση», δηλώνει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

«Οι εικόνες που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν ότι θα πάρω αγκαλιά τους γονείς μου και θα δω τον αδελφό μου μετά από ενάμιση χρόνο. Η περιπέτεια αυτή με έκανε σαν άνθρωπο πιο καχύποπτη. Πλέον, η εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα. Ήταν δύσκολα να βρω δουλειά. Υπήρχαν τα κουτσομπολιά. Αποφάσισα να ακολουθήσω το επάγγελμα του πατέρα μου και με πολύ προσπάθεια να μπω στην Ελληνική Αστυνομία», εξομολογείται χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

«Τον σύζυγό μου τον γνώρισα στη δουλειά. Με κέρδισε η κατανόηση, η εμπιστοσύνη και ότι δεν ακούει λόγια τρίτων. Του έχω μιλήσει για την περιπέτειά μου. Την έλευση του μωρού την είπαν στον σύζυγό μου όταν εκείνος ήταν στο καφενείο. Κλαίγαμε από χαρά, άγχος, φόβο», περιγράφει αμέσως μετά.

«Τον άνθρωπο που ευγνωμονώ είναι ο κ. Κεχαγιόγλου, γιατί με στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου» επισημαίνει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, ενώ ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, ανέφερε για εκείνη.

«Ήταν ειδική περίπτωση, λόγω του ότι ήταν στην Κίνα. Η προβλεπόμενη ποινή για την Ειρήνη, αν καταδικάζονταν, ήταν 27 με 30 χρόνια εκ των οποίων θα εξέτιε τα 20 – 22. Δε φανταζόμουν ότι θα πήγαινα στον γάμο της, θα πάω και στη βάφτιση, το παιδί το περιμένει τον Δεκέμβριο, θα το πούνε Μιχαήλ, είναι αγοράκι».