Δώρα Γκουντούρα: «Μέχρι τη στιγμή που συνέβη, διένυα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

Δώρα Γκουντούρα

"Μετά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έστειλε μία διαμαρτυρία" ανέφερε η Δώρα Γκουντούρα.

Την ξιφομάχο, Δώρα Γκουντούρα, φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον. Η αθλήτρια μίλησε για τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που ένιωσε με τον αποκλεισμό της στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ήτα μία δύσκολη κι ευχάριστη στιγμή ταυτόχρονα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή που συνέβη, διένυα την καλύτερη στιγμή της ζωή μου. Είχα όρεξη κι έλεγα στον εαυτό μου ότι θέλω να απολαύσω τη στιγμή. Ήθελα να αφουγκραστώ το οτιδήποτε γίνεται. Έγιναν κάποια λάθη κατ’ εμέ από την πλευρά της διαιτησίας, τα είδαμε μετά και με τον προπονητή μου. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστείς εκείνη τη στιγμή γιατί υπήρχε ένα στάδιο που έβραζε» εξομολογήθηκε η Δώρα Γκουντούρα κι είπε παρακάτω:

«Οι Γάλλιοι φίλαθλοι δεν καταλάβαιναν τους πόντους, οπότε έβλεπαν τη δική τους παίκτρια να πανηγυρίζει και φώναζαν γιατί νόμιζαν ότι είχε κερδίσει. Γιούχαρε ο κόσμος τον διαιτητή κι εμένα. Επειδή κάποιοι πόντοι είναι λεπτομέρειες, όντως μπορεί ο διαιτητής να μπερδευτεί. Όπου μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας, αυξάνεται η πιθανότητα του λάθους».

«Μετά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έστειλε μία διαμαρτυρία. Προς τιμήν του ένας Ολυμπιονίκης της ρουμάνικης ομοσπονδίας βλέποντας τον αγώνα, είπε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι αν χρειάζεται να υπογράψει κι εκείνος ότι είδε το ματς κι έγιναν αδικίες, θα το κάνει» κατέληξε η Δώρα Γκουντούρα.