Δώρα Γκουντούρα: «Δεν θέλω να μου μείνει αυτός ο χαρακτηρισμός, είμαι κάτι παραπάνω από αυτό»

Δώρα Γκουντούρα

"Σε μια ημέρα διακυβεύονται κόποι τεσσάρων χρόνων, όλα αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς" ομολογεί η Δώρα Γκουντούρα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Γκουντούρα στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno, το πρωινό της Τρίτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ξιφασκία αναφέρθηκε στην αδικία που αισθάνθηκε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς στο Παρίσι αλλά και στα συναισθήματα μετά από εκείνον τον τελευταίο της αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Γκουντούρα εξομολογήθηκε πως «στον τελευταίο αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ήταν τεράστια η σύγχυση μου για το λάθος της διαιτησίας. Είναι τόσο ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν πρόλαβα κιόλας να το σκεφτώ γιατί με το που τελείωσε ο αγώνας βρέθηκα με ένα μικρόφωνο να πρέπει να κάνω δηλώσεις. Ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι γιατί ήξερα ότι βρισκόμουν σε μια πάρα πολύ καλή μέρα αγωνιστικά, ψυχολογικά. Δηλαδή είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι την μέρα που θα αγωνιστώ θα ήμουν έτοιμη. Όταν το βράδυ πήγα να κοιμηθώ ήξερα ότι με τον εαυτό μου ήμουν καλά».

«Εκείνη τη στιγμή έκλεισε η τετραετία μου, έκλεισαν οι στόχοι μου και υπήρχε σίγουρα στεναχώρια. Σε μια ημέρα διακυβεύονται κόποι τεσσάρων χρόνων, όλα αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς».

«Δεν θέλω να εστιάζει ο κόσμος στο αν τελικά έγινε λάθος από τον διαιτητή, δεν είμαι αδικημένη. Δεν θέλω να μου μείνει αυτός ο χαρακτηρισμός γιατί είμαι κάτι παραπάνω από αυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Δώρα Γκουντούρα στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.