Zappit

Δώρα Αναγνωστοπούλου για Γιώργο Λιάγκα: «Πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές, αποδοκιμάστηκε από όλους»

"Δεν μπορεί κανένας να επιδιώκει να κάνει τηλεθέαση μέσα από μια τέτοια κατάσταση" δηλώνει με σαφήνεια η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Την Δώρα Αναγνωστοπούλου υποδέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων κλήθηκε να τοποθετηθεί για την διαχείριση των εκπομπών στον θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι έχουμε έναν ρόλο και αυτός ο ρόλος είναι να ελέγχουμε την εξουσία. Δεν είναι για όλους το ίδιο, δεν μπορούν όλοι να το κάνουν με την ίδια αυταπάρνηση που το κάνουν κάποιοι άλλοι, δεν μπορείς να μιλήσεις για έναν κλάδο γενικά. Μπορώ να πω ότι εγώ είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να το κάνω και θαυμάζω και σέβομαι πάρα πολλούς ανθρώπους που το κάνουν σε αυτό το σινάφι».

«Προφανώς και δεν συμφωνώ με την αντιμετώπιση των εκπομπών στον θάνατο του ποδοσφαιριστή. Δηλαδή θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ιδίως στο πένθος. Δεν μπορεί κανένας να θέλει να κάνει τηλεθέαση και να επιδιώκει να κάνει τηλεθέαση μέσα από μια τέτοια κατάσταση».

«Νομίζω όμως ότι το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ότι ήταν ένα σφάλμα και από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθώ εγώ περισσότερο σε αυτό. Αποδοκιμάστηκε και αποδοκιμάστηκε από όλους» συμπλήρωσε, επίσης, η Δώρα Αναγνωστοπούλου στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.