Zappit

Διονύσης Πρώιος: Συγκλονίζει η νέα αποκάλυψη για τη μοτοσυκλέτα με την οποία «έφυγε» και ο γιος του – «Την έφτιαξε πρόσφατα»

«Είναι σαν να τον έχω απέναντί μου, γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές ότι θα φύγεις, θα φύγω, τι θα κάνεις...».

Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους, αλλά και σε όλους τους πρώην συμπαίκτες του στο MasterChef.

Γιώργος Λιάγκας για Διονύση Πρώιο: «Το ακούμε για πρώτη φορά αυτό, το λέω και ανατριχιάζω»

Στο Πρωινό μίλησε ο Κώστας Νταλιάνης, συμπαίκτης του Διονύση στο MasterChef, ο οποίος αποκάλυψε πως τη μοιραία μοτοσυκλέτα –με την οποία είχε σκοτωθεί και ο γιος του- πρόσφατα την ανακατασκεύασε με σκοπό να την οδηγήσει ξανά.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την απώλειά του. Εμείς τον γνωρίσαμε πολύ καλύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και μπορώ να πω ότι σπανίζει. Έτυχε να είναι η ίδια μηχανή που είχε και ο γιος του, που την έφτιαξε τώρα πρόσφατα και είχε πει θα την καβαλήσει και πήγε και την καβάλησε. Και εκτός αυτού, απ’ όσο γνωρίζω και ο πατέρας του με μηχανή πρέπει να είχε φύγει, γύρω στα 57-58.

Πάντα στο γραφείο του είχε μια φωτογραφία απέναντι του γιου του και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπες ότι όποτε κοιτούσε εκεί, χάζευε, χανόταν στις σκέψεις του. Μπορεί να με ακούει να μιλάω τώρα και να γελάει. Είναι σαν να τον έχω απέναντί μου, γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές ότι θα φύγεις, θα φύγω, τι θα κάνεις… Και νομίζω ότι γαλήνευσε τώρα, πήγε κοντά στον γιο του. Ότι αυτό ήθελε», είπε ο Κώστας Νταλιάνης.