Διονύσης Πρώιος: Η ιδιαίτερη σχέση με τη Ματθίλδη Μαγγίρα και η βαλίτσα που της είχε φτιάξει

Διονύσης Πρώιος

"Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί" είχε μοιραστεί η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Διονύσης Πρώιος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με τη μηχανή του κι έχασε τη ζωή του. Η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε μιλήσει στο Έλα Χαμογέλα και πάλι για τη γνωριμία της με τον Διονύση Πρώιο, τη φιλία τους και τη βαλίτσα που της είχε φιλοτεχνήσει για ένα από τα θεατρικά της.

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος» είχε αναφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα. » Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα».

Είχε  παρακολουθήσει, αλήθεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα τον καλό της φίλο στα επεισόδια του MasterChef; «Λίγο ναι, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος… χαρά Θεού, είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει».

«Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική».

Επίσης, σχετικά με τον πρόωρα χαμένο γιο του παίκτη του MasterChef, η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε πως «ναι, τον είχα γνωρίσει. Ήταν ένα ήσυχο και πιο μαζεμένο παιδάκι».