Δημήτρης Στρέπκος: «Η Κάτια Νικολαΐδου πίστευε ότι θα το νικήσει, δεν είπε ποτέ τη λέξη τέλος»

Δημήτρης Στρέπκος

"Με είχε κάνει να πιστέψω ότι θα το ξεπεράσει" εξομολογείται ο Δημήτρης Στρέπκος.

Για τον αγαπημένη του φίλη, Κάτια Νικολαΐδου που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο μίλησε ο Δημήτρης Στρέπκος στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το Σάββατο στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός σχεδιαστής εστίασε στην καθημερινή τους επικοινωνία αλλά και την λέξη «τέλος» που ποτέ δεν άκουσε από τα χείλη της ηθοποιού.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Στρέπκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο γιατί ήταν μια διαδικασία πολλών μηνών. Οπότε είναι δύσκολο το να αντιμετωπίσεις το τελείωμα. Ξέρεις ότι θα γίνει αλλά, όταν γίνεται, είναι φρικιαστικό. Είχε ξεκινήσει το 2000 αυτό, με το λέμφωμα της, αλλά η νόσος ερχόταν και έφευγε, Νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική από τον Μάιο και το ωραίο είναι ότι πήγαινε καλά σε μια φάση και είχα πιστέψει και γω ότι θα το ξεπεράσει».

«Η Κάτια πίστευε ότι θα το νικήσει. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία και λέγαμε ότι θα πάμε στη Νέα Υόρκη, θα φορέσουμε ρούχα αλλά δεν είχε ειπωθεί ποτέ η λέξη «τέλος». Ήταν άλλη μια δοκιμασία. Στη γιορτή μου μού έστειλε ένα πολύ ωραίο ηχητικό μήνυμα, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά γιατί είχε το πρόβλημα στο λαιμό. Κανονικά ήταν online, έκανε likes, έμπαινε μέσα στα stories γιατί η Κάτια ήταν ζωή. Με είχε κάνει να πιστέψω ότι θα το ξεπεράσει».

«Υπήρχε αποκλεισμός στην Κάτια Νικολαΐδου από τον χώρο του θεάτρου. Όπως και τώρα με τον θάνατο της, εγώ δεν βλέπω μια εκπομπή να δείχνει όλες τις επιτυχίες που είχε καταφέρει να κάνει και τα θεατρικά της που είχε παίξει υπέροχα. Ο κόσμος εστιάζει σε έναν γάμο που… είχα ξεχάσει και ότι ήταν παντρεμένη, δεν το συζητάγαμε ποτέ αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Στρέπκος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.