Zappit

Δημήτρης Σταρόβας για το πρόβλημα ομιλίας μετά το εγκεφαλικό: «Αν πάρω τον χρόνο μου, μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά»

"Το μυαλό "τρέχει" αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δεν μιλούσα καθόλου".

Στην εκπομπή Buongiorno και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στα προβλήματα ομιλίας που του έχει αφήσει το πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, καθώς και στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επανέλθει πλήρως.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3-4 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι, δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που μου συνέβη και, επειδή το θέμα είναι πολύπλοκο, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες», δηλώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου, μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας», παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός.

«Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι για μένα επιτυχία. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την Άννα δίπλα μου», εξομολογείται στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας.