Zappit

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν έχει μάθει από τα λάθη του, δυστυχώς»

"Αν είχε έναν ενωτικό λόγο προς όλες τις τάσεις και τις ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχα συμπαραταχθεί μαζί του" ομολογεί ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο MEGA. Ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική του άποψη για τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς αλλά και για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι λυπηρά τα φαινόμενα που παρατηρούμε όλοι και ελπίζω να επικρατήσει ψυχραιμία σύντομα, να οδεύσουμε ήρεμα προς το συνέδριο και μετά προς τις εκλογές και να τελειώνει αυτό το θέμα. Να υπάρξει ανασυγκρότηση της αριστεράς και να γίνει πάλι μια δυνατή παράταξη για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας. Εγώ πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να το κάνει αυτό και με την κα. Κωνσταντοπούλου, όλη η προοδευτική παράταξη σαν μέτωπο, αλλά αυτό το πιστεύω εγώ».

«Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά την μομφή βρεθήκαμε και μιλήσαμε. Του ζήτησα, όταν θα δήλωνε την υποψηφιότητα, αν έχει έναν ενωτικό λόγο που θα φέρει όλες τις τάσεις και τις ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ κοντά. Δεν το έκανε».

«Αν το είχε κάνει, θα είχα συμπαραταχθεί μαζί του. Θα έλεγα ότι δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία, αν είχε μάθει από τα λάθη του. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει μάθει, δυστυχώς» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Παπανώτας για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεγάλο Κανάλι.