Zappit

Δημήτρης Παπανώτας: «Αν ήταν δηλαδή ο Απόστολος Γκλέτσος στην επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θα παίζαμε ξύλο;»

"Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Δεν έχω παρακολουθήσει την ανάμειξή του στα πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ".

Δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Τον γνωστό δημοσιογράφο συνάντησε η ρεπόρτερ Τέρψη Μαντζουράτου και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Φαίης Σκορδά, τη φετινή χρονιά του Happy Day, καθώς και για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο Happy Day δεν μετράμε τις χρονιές, αγαπάμε τη δουλειά μας και θέλουμε να ξυπνάμε ευχάριστα τον κόσμο. Δεν με αγχώνει ότι η Φαίη Σκορδά βγαίνει όσο είμαστε στον αέρα. Μακάρι όλοι να πηγαίνουν καλά κι εμείς λίγο καλύτερα», αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εύχομαι κάθε επιτυχία της Φαίης, ειλικρινά μέσα από τη ψυχή μου, γιατί είναι καλό παιδί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι παλιός στο «κουρμπέτι», δεν θα πω εγώ τι θα κάνει. Για να το έχει επιλέξει (σ.σ να είναι στο πλευρό της Φαίης), έχει κάνει πολύ καλά», απαντά χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ: αν δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που να με πείσει ότι θα κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αν δεν εργαστεί σκληρά για να το κρατήσει ενωμένο και αν δεν υπάρξει κάποιος που θα δεσμευθεί για τη δημιουργία ενιαίου φορέα Κεντροαριστεράς», σημειώνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένα άπειρο παιδί στη πολιτική, που όμως μάθαινε γρήγορα. Έκανε πάρα πολλά λάθη και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα του που τα επισημάναμε κι άκουγε. Κακώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις που δεχόταν. Με τη νέα υποψηφιότητα, εφόσον την υποβάλει, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να μιλήσει ενωτικά. Αν δεσμευτεί για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαι στο πλευρό του και δεν θα καταθέσω υποψηφιότητα», ξεκαθαρίζει αμέσως μετά.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις και την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζει:

«Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχία. Δεν έχω παρακολουθήσει την ανάμειξή του στα πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέλος όμως έχει δικαίωμα να δηλώσει παρών σε μία τέτοια εκλογή. Δεν μου αρέσει όμως να ακούω κάποιες εκφράσεις. Αν ήταν εκεί δηλαδή ο Απόστολος, θα παίζαμε ξύλο μέσα στην Κεντρική Επιτροπή;».