Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ο λόγος που δεν δέχτηκε να παίξει σε ταινία με τη Βουγιουκλάκη – Τελικά επιλέχθηκε ο Αλεξανδράκης

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

"Ο Παπαμιχαήλ δεν το δέχτηκε και για αυτό δεν παίζει στις ταινίες και παίζει ο Αλεξανδράκης"

Ο Μάκης Δελαπόρτας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε για την κόντρα που είχαν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους τίτλους αρχής των ταινιών και το όνομα που θα μπάινει πρώτο.

«Ας πούμε ο Παπαμιχαήλ στη Μανταλένα, Αλίκη στο Ναυτικό και το Ξύλο βγήκε από το παράδεισο, είναι ότι η Finos Film παρουσιάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία το «Ξύλο βγήκε από το παράδεισο» και μετά πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ… Αυτός το έφαγε μία δύο τρεις και στα Χτυποκάρδια της είπε ότι δεν θα παίξουμε μαζί ξανά και τον έπαιρνε η Αλίκη και τον παρακαλούσε» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Έκαναν αυτές τις ταινίες κι έσκισαν και μετά ο Παπαμιχαήλ ζήτησε από την Αλίκη να είναι η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ στην ταινία «Το ταξίδι», «Η ψεύτρα». Ο Παπαμιχαήλ δεν το δέχτηκε και για αυτό δεν παίζει στις ταινίες και παίζει ο Αλεξανδράκης. Ήρθαν τα Χτυποκάρδια και τους έκαναν πρόταση κι ο Παπαμιχαήλ είπε ότι δεν θα το δεχόταν, αν δεν έμπαινε το όνομά του δίπλα από της Αλίκης. Η Αλίκη έκανε πίσω, το δέχτηκε κι έτσι επανενώθηκε το ζευγάρι. Μετά επήλθε κι ο έρωτας και η «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» και παντρεύτηκαν» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.