Zappit

Δημήτρης Πανόπουλος – Εβελίνα Νικόλιζα για Γερμανού: «Καλοδουλεμένη ευχή» – «Δεν είδε την κοτρόνα να ‘ρχεται»

"Παιδιά, δεν ήταν λογοπαίγνιο. Όταν το λες αυτό, ελπίζεις να σου απαντήσει και ο άλλος".

Με το τηλεοπτικό ενσταντανέ που είχαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κωνσταντίνος Αργυρός το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) ασχολήθηκαν ο Δημήτρης Πανόπουλος και η παρέα των Weekenders. Η παρουσιάστρια του Alpha, σε απευθείας σύνδεση που είχε με τον τραγουδιστή στο «Καλύτερα δε γίνεται», του ευχήθηκε εμμέσως για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα, με τον ίδιο να απαντά με αμηχανία.

«Ξεκίνησε πολύ δυναμικά «ό,τι ζητήσεις, Ναταλία μου!» και δεν είδε την κοτρόνα να ‘ρχεται. Πάγωσε», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Διακριτικά, ευγενικά έθεσε το θέμα που έχει συζητηθεί πάρα πολύ και νομίζω ότι η αποδοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού χωρίς διάψευση σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει και δεν παρεξηγήθηκε», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Εγώ δεν είδα καμία αμηχανία, πολύ ωραία το χειρίστηκε», σχολίασε ο Θανάσης Πάτρας, με τη Δέσποινα Καμπούρη να επισημαίνει: «Ήταν ένα ωραίο λογοπαίγνιο. Γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιούμε τόσο πολύ μία εγκυμοσύνη; Είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή δύο ερωτευμένων ανθρώπων. Είναι κάτι που δεν κρύβεται πια. Το πιο ωραίο είναι να δεχθείς την ευχή».

«Παιδιά, δεν ήταν λογοπαίγνιο. Όταν το λες αυτό, ελπίζεις να σου απαντήσει και ο άλλος: ελπίζω κι εγώ να είμαι ένας μπαμπάς γενναίος», τόνισε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Τώρα δέχεται να σταθεί μπροστά σε κάμερες και δεν αποφεύγει να δεχθεί μια τέτοια ευχή, διότι είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη. Η Ναταλία δεν το είπε δύο φορές; Καλοδουλεμένη ευχή θα πω εγώ», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Πανόπουλος, με την Εβελίνα Νικόλιζα να του επισημαίνει ότι την πρώτη φορά ο τραγουδιστής «έκοψε» την παρουσιάστρια.