Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήμουν χάλια, κλεισμένος σε ένα δωμάτιο στο Καϊμακτσαλάν, στη ρεσεψιόν με περίμενε ο Βασίλης Καρράς»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο και εκείνος με σταμάτησε".

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ και συνομίλησε με τον Κώστα Τσουρό, περιγράφοντας τη στενή σχέση που είχε με τον Βασίλη Καρρά και αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά μεταξύ τους.

«Θα μιλήσω στον Ενεστώτα. Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας άνθρωπος – δεν θέλω να πω φίλος, γιατί γίνεται μία καπήλευση μετά από κάποιο σημείο – αλλά είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι, εκτιμώ και τα λόγια του είναι πάντα στο μυαλό μου. Από πιτσιρικάς τον άκουγα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Κάποια στιγμή δύσκολη για μένα είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο στο Καϊμακτσαλάν, χτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να κατέβω στη ρεσεψιόν. Ήταν ο Βασίλης Καρράς στην είσοδο και μου λέει «πιτσιρίκο, θα έρθεις να φάμε;». Από τότε ήταν πάντα εκεί για μένα. Δεν ήταν τυχαίο ότι ο Βασίλης ένωσε όλους τους Έλληνες», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του MEGA.

«Όταν πρωτοξεκίνησα, πήραν τα μυαλά μου αέρα. Πάντα σκάει μία καλή φάπα και ισιώνεις. Ένιωθα κάπως στην αρχή ότι περπατάς και νιώθεις ότι σου το χρώσταγε η ζωή. Είναι, όμως, κάτι που κατακτάται καθημερινά και κάθε φορά που την «ακούς», απομακρύνεσαι από τον κόσμο. Γρήγορα έπεσαν οι φάπες και ίσιωσα», παραδέχεται στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ένα βράδυ πέρασα έξω από μία μάντρα αυτοκινήτων και είδα ένα υπερπολυτελές αμάξι αλλά σε πολύ καλή τιμή. Σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά ένιωθα ότι δεν ήμουν έτοιμος. Πήγα στο καμαρίνι του Βασίλη, που εμφανιζόταν τότε με τον Παντελή Παντελίδη, και την ώρα που ντυνόταν του λέω: σκέφτομαι να το αγοράσω. Τρέχει τότε και μου λέει: πιτσιρίκο, χαμηλά τη μπάλα σου έχω πει», περιέγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον αείμνηστο τραγουδιστή.