Zappit

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κώστα Φραγκολιά: «Κρίμα, ρε να πάρει» – Φαίη Σκορδά: «Δικαίωμά του είναι»

"Πρέπει να είναι σεβαστό το τι θέλει να πει και πώς θέλει να το πει".

Με τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Φραγκολιά να ακολουθεί πλέον χωριστούς δρόμους με τη σύντροφό του ασχολήθηκαν η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Buongiorno το πρωινό της Τετάρτης (16/10). Η συζήτηση άνοιξε στο πάνελ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ως φίλος του γνωστού μοντέλου, έκανε το δικό του σχόλιο.

«Κρίμα, ρε να πάρει. Κρίμα, επειδή τους έχω συναναστραφεί… ό,τι θέλουν εκείνοι να κάνουν – αν ισχύει – αλλά είναι πολύ ταιριαστοί. Ήταν φιλαράκια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ επικοινώνησα χθες μαζί του, όπως όφειλα να κάνω επειδή συνεργαζόμασταν χρόνια, και μου έκανε την ίδια δήλωση: ουδέν σχόλιο. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μία σίγουρη απόφαση ή μία κρίση, από το λίγο που τον ξέρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Πρέπει όμως να σεβαστούμε αυτό που ο λέει ο ίδιος, ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν υποτιμά κανέναν πάντως να μιλά από τον δρόμο, αν και εγώ δεν κάνω δηλώσεις στον δρόμο», επισήμανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια της κουβέντας.

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό, είτε υπάρχει γάμος είτε όχι, που δεν αισθάνεσαι άνετα έτσι ξαφνικά να μιλήσεις για αυτό και είναι δικαίωμά του. Μπορεί να θέλεις τον χρόνο σου ή και να μην έρθει ποτέ αυτός ο χρόνος και πρέπει να είναι σεβαστό το τι θέλει να πει και πώς θέλει να το πει», σχολίασε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.