Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Διαφωνώ κάθετα με τον Άρη Σερβετάλη, ήταν άδικος και αυστηρός»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Ο χώρος μας είναι ανοιχτός για όλους. Ο χρόνος και ο τηλεθεατής κρίνει το ποιος αξίζει να μείνει και ποιος όχι".

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης (17/10) και τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο να τον δούμε στη βραδινή ζώνη, ενώ διευκρινίζει ορισμένα σημεία σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του.

«Στη βραδινή ζώνη δεν ήμουν ποτέ. Το «Ougga Challenge» ήταν μία συρραφή των πρωινών αποσπασμάτων, είχαμε βάλει μέσα και κάποια γεμίσματα και είχε πάει καλά τότε απέναντι στον Γρηγόρη. Ξέρετε ότι οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται από τα κανάλια, διότι οποιοσδήποτε μιλήσει μπορεί μετά να εκτεθεί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν μία πρωτοποριακή εκπομπή που κάποιοι την εξέλιξαν. Είχα κι εγώ την επιλογή αλλά δεν το έκανα», επισημαίνει ο παρουσιαστής.

«Έχω παρεξηγηθεί για αυτό που είπα σε μία γενικότερη συζήτηση με αφορμή τον Γρηγόρη. Ο χώρος μας είναι ανοιχτός για όλους. Ο χρόνος και ο τηλεθεατής κρίνει το ποιος αξίζει να μείνει και ποιος όχι. Εγώ το λέω για το καλό της τηλεόρασης, αν υπάρχει στο μέλλον η τηλεόραση», σχολιάζει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Πρέπει τα κανάλια να επενδύσουν στα brands τους στο μέλλον, για να συνεχίσουμε να κρατάμε παρέα στον τηλεθεατή. Υπολήπτομαι τον Άρη Σερβετάλη ως ηθοποιό αλλά διαφωνώ με τη συγκεκριμένη δήλωση ξεκάθαρα. Την αγαπάω τη «φάρα» μου, γι’ αυτό και τη βρίζω κάποιες φορές. Ήταν άδικος και αυστηρός», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.