Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν ισχύει, έχει να κάνει με το κανάλι που έκλεισα, εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Τώρα όσον αφορά το δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι." δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το παρών στο χθεσινό πάρτι του Down Town και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ παράλληλα απάντησε στο υπονοούμενο της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα έχει δική του εκπομπή από β’ μισό της σεζόν.

Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Του τάξανε και καλά ότι θα του δώσουν κι εκπομπή… Ποτέ»

«Με τιμά, αλλά δεν το επιδίωξα κι από ένα σημείο και μετά νιώθω άβολα. Ναι γουστάρω (σ.σ. που ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον), αλλά νιώθω κι άβολα. Τώρα όσον αφορά το δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι.» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου μιλάμε και ξέρουμε ότι ό,τι σκέφτεται το λέει, έτσι αφιλτράριστο. Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός και να πάνε όλα καλά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.