Δημήτρης Λάλος: «Έχω πάει σε ψυχολόγο, έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα»

Δημήτρης Λάλος

"Όλα τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόμουν πολύ οικονομικά".

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Δημήτρης Λάλος. Ο σπουδαίος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Μαθιού στον «Σασμό», άνοιξε την καρδιά του στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τη λύση που βρήκε στο πρόσωπο του ψυχολόγου για κάποια θέματα που τον απασχολούσαν.

«Όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός και με το τι θέλει από τη ζωή του. Φαντάζομαι πως ένας άνθρωπος που έχει κατεβάσει όλες του τις ανάγκες στο μηδέν, μπορεί να ζήσει και μόνο από το θέατρο. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, όμως δεν είναι κάτι αδύνατο να ζεις μόνο από το θέατρο», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόμουν πολύ οικονομικά. Όταν σε πιέζουν τα οικονομικά, πηγαίνεις σε εύκολες λύσεις», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον εάν η εκδίκηση είναι ένα συναίσθημα που συνδέεται με την κακία του ανθρώπου. Όλοι μας έχουμε νιώσει πληγωμένοι και προδομένοι, το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να το επεξεργαστείς μέσα σου», απαντά ο Δημήτρης Λάλος σε σχέση με τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός».

«Γι’ αυτό υπάρχουν και οι ψυχολόγοι, έχω πάει κι εγώ και είναι κάτι που όλοι πρέπει να το κάνουμε. Στην αρχή ένιωθα περίεργα, ιδίως στην Ελλάδα είναι κάπως κατακριτέο. Είναι ένας φίλος πιο ουδέτερος απέναντι σε αυτά που έχεις να του πεις. Έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα, είπα στον εαυτό μου, γιατί έχασες τόσο πολύ χρόνο;», παραδέχεται ο Δημήτρης Λάλος στην κάμερα του Alpha.