Δημήτρης Γιαγτζόγλου: «Γι’ αυτό αποφάσισα να μη συνεχίσω στο Δύο στις 10»

Δημήτρης Γιαγτζόγλου

"Σμιλεύονται οι σχέσεις, με τη Ζωή Κρονάκη είμαστε πια φίλοι και αυτό κρατάω φεύγοντας" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου, την Δευτέρα, με αφορμή την αυλαία για την εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο και πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει στην εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι θέμα απόφασης, δεν είναι προσωπικό. Είναι θέμα, όπως λέω, ότι δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Θέλω να κάνω ενημέρωση, είμαι πια σε μια ηλικία που μεγάλωσα. Είναι μια ομάδα που το παλεύει και είναι μια εύπλαστη οντότητα αυτή η εκπομπή και αλλάζουν πράγματα».

«Δεν έχω κάτι χειροπιαστό, Έχω συζητήσει μόνο μια πρόταση αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο και έχω να πω κάτι. Σμιλεύονται οι σχέσεις, με τη Ζωή Κρονάκη είμαστε πια φίλοι και αυτό κρατάω φεύγοντας. Ότι δηλαδή τουλάχιστον έχω μια εξαιρετική φίλη».

«Συγκινηθήκαμε η αλήθεια είναι και επειδή έχουμε πολύ ωραία σχέση, με όλα τα παιδιά της ομάδας, θυμηθήκαμε και ωραίες στιγμές. Με τον Δημήτρη νιώθω ότι έχω αποκτήσει έναν φίλο, είναι λογικό να έχει υπάρξει αυτή η συζήτηση προγενέστερα (σ.σ. να μην συνεχίσει στην εκπομπή), μου εξέφρασε αυτό που επιθυμεί να κάνει ο ίδιος και του ευχήθηκα μέσα από την καρδιά μου να ακολουθήσει τη δική του καρδιά. Έτσι λειτουργώ και γω πάντα» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Ζωή Κρονάκη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.