Zappit

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: «Δεν μου άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή, θα είχα φύγει από πέρσι»

"Περισσότερο με δυσκόλεψε το ότι ήταν θέματα τα οποία δεν με ενδιέφεραν" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno, το πρωινό της Τρίτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από την ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης τα Σαββατοκύριακα και την «αντικατάσταση» από τον Τάσο Ιορδανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είχα το φευγιό μου από την ΕΡΤ, ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Μάλιστα το είχα γνωστοποιήσει στη διοίκηση, στη Ζωή Κρονάκη και στην εταιρεία παραγωγής από τον Μάρτιο. Ότι μόλις δηλαδή τελειώσει η χρονιά, εγώ δεν θα συνεχίσω για τρίτη χρονιά».

«Μέσα μου, αν με ρωτούσες, θα είχα φύγει από πέρσι. Δεν μου άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή. Περισσότερο με δυσκόλεψε το ότι ήταν θέματα τα οποία δεν με ενδιέφεραν».

«Οι Μπαμπα-δες ήταν μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, τον Τάσο Ιορδανίδη δεν τον έχω δει live. Είναι και λίγο δύσκολο να έχεις θέατρο, σίριαλ και μια εκπομπή ζωντανή το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή αν έχει θέατρο την Παρασκευή το βράδυ, θα είναι ένα ζόρι. Γιατί η εκπομπή πήγε στις 9 το πρωί άρα θα πρέπει να είναι εκεί από νωρίς» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA.