Zappit

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ζω με 1400 ευρώ το μήνα, έφυγαν τα σπίτια από πάνω μου και ξεχρέωσα την εφορία»

"Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας".

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλάει αποκλειστικά στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το σημερινό ΠΑΣΟΚ που δεν θυμίζει σε τίποτα το κόμμα των ένδοξων χρόνων, τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ αποκαλύπτει και για πρώτη φορά το αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην ίδια και τον άνρθωπο που ζει μαζί τα τελευταία 15 χρόνια.

«Δεν πιστεύω εδώ και χρόνια ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ. Δεν ψηφίζω πλέον ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη ΝΔ. Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν το έχει το ηγετικό. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης. Δεν θα επέλεγα κανέναν», δηλώνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, περνώντας από «κόσκινο» τους υποψήφιους προέδρους του κόμματος.

«Εγώ δεν θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά», συμπληρώνει η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου πρωθυπουργού.

«Ο Μιτεράν ήταν πολύ φίλος με τον Ανδρέα. Είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο γεύμα και κάποια στιγμή με ρώτησε πώς γνωρίστηκα μαζί του. Του άρεσε πάρα πολύ, θαύμαζε αυτή την ιστορία αγάπης, γιατί ζούσε κι εκείνος κάτι παρόμοιο», περιγράφει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην κάμερα του Happy Day.

«Επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία και έφυγαν τα σπίτια από πάνω μου, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Αυτό ήταν για μένα μία μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ. Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου»