Zappit

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι μου, ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου»

Η εξομολόγησης της γνωστής επιχειρηματία για τις κρίσεις πανικού.

Παρούσα σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (18/9) ήταν η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media, τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει, ενώ εξομολογείται και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού.

«Στα live μου (σ.σ στα social media) έχω κάτι σχόλια ότι έχω αδυνατίσει αρκετά. Έχω και κάτι σχόλια που μου έλεγαν πάχυνες, πάχυνες και τους λέω: τον κακό σου τον καιρό που πάχυνα! Μέχρι εκεί. Μετά απορροφάω τον κραδασμό και τον μετουσιώνω στα σκυλιά μου», δηλώνει η Δήμητρα Κατσαφάδου στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

«Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου ήταν στην πρώτη κρίση πανικού, που έπρεπε να πάω να παραλάβω ένα βραβείο και δεν μπορούσα. Με αντικατέστησε ο αδερφός μου, δεν πήγα ποτέ», εξομολογείται αμέσως μετά απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ήταν στο peak τότε, στο αποκορύφωμα. Δεν μπορούσα να φύγω από την Αγία Παρασκευή, όπου έμενα και έχω και το εργαστήριό μου, και να πάω μέχρι τη Ραφήνα. Το ταξίδι μου φαινόταν λες και πηγαίνω στην Αμερική», περιγράφει η Δήμητρα Κατσαφάδου.