Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξεκινάω ένα «ταξίδι» με την υγεία μου»

"Περιμένω και την επόμενη εβδομάδα λίγο πιο αναλυτικά αποτελέσματα. Κάτι στο κεφάλι είναι αλλά όλα καλά".
Μία περιπέτεια που περνά το τελευταίο διάστημα με την υγεία της εξομολογήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η γνωστή Instagramer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως υποβλήθηκε σε ένα εγκεφαλογράφημα, προκειμένου να εξεταστεί για μία πάθηση που προτίμησε, ωστόσο, να κρατήσει ακόμα κρυφή.
Το πρωί της Παρασκευής (21/2) η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δίνοντας κάποιες παραπάνω πληροφορίες.
«Ήρθα σαν την άνοιξη μέσα στις μαύρες μέρες. Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα τις προηγούμενες ημέρες», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Ξεκινάω ένα «ταξίδι» τώρα με την υγεία μου, θετικά είναι όμως τα πράγματα. Περιμένω και την επόμενη εβδομάδα λίγο πιο αναλυτικά αποτελέσματα. Κάτι στο κεφάλι είναι αλλά όλα καλά», συμπλήρωσε η Instagramer.
«Έκανα νευροανάδραση, είναι κάτι σαν εγκεφαλογράφημα. Θέλαμε να δούμε κάτι. Ξεκινάμε θετικά, είναι ένα νέο ταξίδι», κατέληξε επί του θέματος η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει.
«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές τελευταία στη ζωή μου. Για μένα προτεραιότητά μου είναι αυτή τη στιγμή να είμαι σωματικά και ψυχικά καλά. Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους και γιατρούς δίπλα μου για να πορευτώ σε αυτό το ταξίδι, όπως και τους φίλους μου, που στέκονται δίπλα μου παραπάνω απ’ ό,τι περίμενα», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα υγείας.