Deal – Πρεμιέρα για τον Γιώργο Θαναηλάκη: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Alpha

Deal

Deal, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Το Deal επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Γιώργος Θαναηλάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή, κάνοντας τη δική του «στροφή» στον τομέα της ψυχαγωγίας. Ο γνωστός αθλητικογράφος παίρνει τη σκυτάλη από τον Χρήστο Φερεντίνο και θα μας καλωσορίσει στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι το απόγευμα της Δευτέρας 23/9 στις 17:45.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha: 

22 παίκτες! 22 σφραγισμένα κουτιά! Ένας τραπεζίτης και ένας μόνο στόχος… Τα 70.000€! Το Deal επιστρέφει, ανανεωμένο, με νέο παρουσιαστή, νέο σκηνικό, νέα δικηγόρο και περισσότερα κέρδη!

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το «Deal» επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη, και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο! Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν 70.000€.

Κέρδη, αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Deal, με τον Γιώργο Θαναηλάκη – Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:45.