Zappit

Deal – Πέτυχε τη μεγαλύτερη συμφωνία της χρονιάς: «Μεγάλος παίκτης, επιθετικάρα»

Για πόσες χιλιάδες κατάφερε να πουλήσει ο παίκτης το κουτί με τα μόλις 10 ευρώ;

Αντιμέτωπος με τον τραπεζίτη βρέθηκε στο σημερινό (30/9) επεισόδιο του Deal ο Σπύρος. Ο νεαρός παίκτης πήρε την τύχη στα χέρια του και κατάφερε να στριμώξει τον τραπεζίτη, ο οποίος με τη σειρά του τού έκανε τη μεγαλύτερη έως τώρα προσφορά για αυτή τη χρονιά.

«Μεγάλος παίκτης, επιθετικάρα! Σπύρο, έχεις αλωνίσει, έχεις οργώσει όλο το γήπεδο εδώ. Ίσως θα έπρεπε να είσαι καθιστός, όταν σου πω την προσφορά. Είσαι ο πρώτος παίκτης που αναγκάζει τον τραπεζίτη να φτάσει σε τόσο μεγάλη προσφορά στο φετινό Deal», είπε ο Γιώργος Θαναηλάκης στον νεαρό παίκτη, πριν του αποκαλύψει το χρηματικό ποσό που του δίνει ο τραπεζίτης.

«Όχι μόνο ανησυχεί αλλά τρέμει ολόκληρος και σου ζητάει να πουλήσεις το κουτί σου για 14.000 ευρώ! Τεράστιο ποσό!», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής, αφήνοντας τον Σπύρο να το σκεφτεί και να πάρει τις γνώμες των συμπαικτών του.

Αφού τους άκουσε προσεκτικά, έπρεπε να αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση. Εκείνη την ώρα στο παιχνίδι ήταν ακόμη τα ποσά των 10, των 5.000 και των 70.000 ευρώ.

Τελικά, ο νεαρός παίκτης είπε το μεγάλο «ναι», φεύγοντας από το Deal με 14.000 ευρώ. Μάλιστα, όταν αποκαλύφθηκαν τα ποσά που κρύβονταν πίσω από τα εναπομείναντα κουτιά, όλοι ζητωκραύγασαν μαθαίνοντας ότι το κουτί του παίκτη περιείχε μόλις 10 ευρώ!