Δάνης Κατρανίδης – Οι τρεις γάμοι και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά: «Δεν ήταν παθολογικά αίτια»

Δάνης Κατρανίδης

"Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα" είχε δηλώσει τότε ο Δάνης Κατρανίδης.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Δάνης Κατρανίδης είχε μιλήσει για τους τρεις γάμους που είχε πραγματοποιήσει και τον λόγο που δεν έκανε παιδιά. Ο ηθοποιός είχε ανοίξει την καρδιά του στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό.

«Με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν μας δημιούργησε η δουλειά πρόβλημα, έχουμε κρατήσει εξαιρετική σχέση. Παίξαμε για πρώτη φορά μαζί στην Βιρτζίνια Γουλφ. Όχι δεν θυμηθήκαμε καθόλου τον γάμο μας και δεν έχει καμία σχέση με την Βιρτζίνια Γουλφ γιατί θα είχαμε σκοτωθεί. Αν υπήρχε τότε ζήλια, θα στο πει η Μίρκα. Τα έχει πει το ξέρω. Άλλο η ζήλια κι άλλο το πειραχτήρι. Ήταν χοντρή ζήλια στο περίπου. Δε κρατώ με όλες τις συζύγους μου καλές σχέσεις. Έτυχε.

Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.» είχε εξομολογηθεί ο Δάνης Κατρανίδης.

Πηγή εικόνας ndp