Zappit

Dancing with the Stars – Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές,»εμπόδιο» η Μανωλίδου

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στο Dancing

Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκαν κάποιες δυστοκίες της τελευταίας στιγμής κυρίως λόγω της απροθυμίας κάποιων συμμετεχόντων να παραβρίσκονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο πλατώ του «Dancing with the stars Daily» προκειμένου να στηρίξουν την καθημερινή εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου που θα δίνει «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πάντως η Ελεονώρα Μελέτη ήδη ξεκίνησε πρόβες και για του λόγου το αληθές ανέβασε σήμερα την πρώτη φωτογραφία στο twitter που βέβαια δεν δείχνει και πολλά…

Οριστικά εκτός η Μιμή Ντενίση καθώς τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για το εξωτερικό για ένα πολύ σημαντικό project που ετοιμάζει στο θέατρο για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Επίσης με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν θα έχουμε στην φετινή 12αδα (ίσως και 14άδα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή) πολιτική εκπροσώπηση καθώς οι συμμετέχοντες της εθνικής αντιπροσωπείας σκέφθηκαν πως οι καιροί δεν προσφέρονται για χορούς και πανηγύρια και κατά την ταπεινή μας γνώμη σωστά έπραξαν. Το πιθανότερο όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας είναι να μην ανακοινωθεί η λίστα των συμμετεχόντων με δελτίο τύπου αλλά να μας τους παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια κατά την έναρξη του talent show.