Δανάη Παππά: «Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, καθόλου»

Δανάη Παππά

"Στον έρωτα είμαι πολύ χαλαρή και πιο πολύ θα ζηλέψω τους φίλους μου από ότι την σχέση μου" ομολογεί η Δανάη Παππά.

Την Δανάη Παππά συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία και συμμετέχει για δεύτερη σεζόν. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή και την επόμενη μέρα του χωρισμού με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Ειδικότερα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα προλαβαίνω όλα γιατί παίρνω βιταμίνες και στο γύρισμα, όπου μπορώ, κάνω το κεφάλι μου στο πλάι και κοιμάμαι. Ευτυχώς είμαι πάρα πολύ εύκολη με τον ύπνο, κοιμάμαι πραγματικά όπου και αν με αφήσεις. Κάνουν πρόβα οι υπόλοιποι και γω δεν έχω; Θα κοιμηθώ».

«Μέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, καθόλου» εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια η Δανάη Παππά για να ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα. «Είμαι ανοιχτή στον Άγιο Έρωτα, αυτή τη στιγμή! Στον έρωτα είμαι πολύ χαλαρή και πιο πολύ θα ζηλέψω τους φίλους μου από ότι την σχέση μου».

«Με πιάνουν μούτρα αν βγουν χωρίς να μου το πουν και μένα» συμπλήρωσε επίσης, με χαμόγελο, η Δανάη Παππά στο απόσπασμα που προβλήθηκε την Παρασκευή στο Happy Day του Alpha.