Zappit

Δανάη Παππά: «Δεν μιλάμε με τον Λάμπρο Λάζαρη, δεν έχουμε κάτι να πούμε»

"Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν εκείνη την ώρα".

Δηλώσεις στην εκπομπή Buongiorno έκανε η Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha με τίτλο «Άγιος Έρωτας», ρωτήθηκε για την πρόσφατη αποχώρηση του σκηνοθέτη από το σήριαλ, καθώς και για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Ο συνδυασμός γυρίσματα και θέατρο είναι κάπως… δολοφονικός αλλά περνάμε όμορφα. Μίλησα με τον σκηνοθέτη του «Άγιου Έρωτα» για την αποχώρησή του. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είναι καλά στην υγεία του. Είναι κάτι που συμφωνήθηκε με την παραγωγή και το κανάλι, δεν έχει να κάνει με εμάς», ανέφερε η Δανάη Παππά στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Δεν μιλάμε, ναι. Τι να πούμε; Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν εκείνη την ώρα», απαντά η ηθοποιός για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάμπρου Λάζαρη για την ίδια.

«Να σου πω την αλήθεια, δεν χρειάζομαι κάτι αυτή τη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ να είμαι τόσο συγκεντρωμένη και να ανακαλύπτω εμένα. Και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό», καταλήγει η Δανάη Παππά για την προσωπική της ζωή.